МАО
Науково-дослідний інститут
Миколаївська астрономічна обсерваторія


Міністерство освіти і науки
right
Русский English Українська
   
2021-05-13 09:36:31

НДІ «МАО» переносить дату проведення Дня відкритих дверей у 2021 році на майбутній період часу, який почнеться після встановлення в Миколаївській області безпечного епідемічного рівня.

 

Оголошення про перенесення дати

Дня відкритих дверей у 2021 році

 

Всеукраїнський фестиваль науки ­ це масштабний загальнодержавний проект з популяризації науки в суспільстві, засновником якого у 2007 році стала Національна академія наук України. Одним з найважливіших, пріоритетних завдань НАН України є підготовка висококваліфікованих, творчо мислячих молодих фахівців, здатних забезпечити інноваційну спрямованість і сталий розвиток економіки країни, продовжити кращі традиції вітчизняної прикладної та фундаментальної науки.

        В організації та проведенні всеукраїнського фестивалю науки разом з Національною академією наук (НАН) України беруть участь Міністерство освіти і науки України; Міністерство молоді та спорту України, Національний центр «Мала академія наук України»; Національна академія медичних наук України; Національна академія педагогічних наук України; Національна академія аграрних наук України; Національна академія правових наук України; Національна академія мистецтв України; Київський національний університет ім. Тараса Шевченка; Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Більш детальна інформація є на сайті НАН України:

https://www.nas.gov.ua/festival/about/Pages/default.aspx?Year=2021

Згідно з індикаторами визначення рівнів епідемічної небезпеки відповідно до постанови КМУ від 9 грудня 2020 р. № 1236, Миколаївська область має «помаранчевий» рівень станом на 13 травня 2021 року:

https://moz.gov.ua/uploads/6/30474-10_05_2021.pdf

У зв’язку з цим, НДІ «МАО» переносить дату проведення Дня відкритих дверей у 2021 році на майбутній період часу, який почнеться після встановлення в Миколаївській області безпечного епідемічного рівня.