МАО
Науково-дослідний інститут
Миколаївська астрономічна обсерваторія


Міністерство освіти і науки
right
Русский English Українська
   
2018-06-05 09:28:01

Пропонуємо подивитись науково-популярний фільм: "Подорож до краю Всесвіту".

Всеукраїнський фестиваль науки це масштабний загальнодержавний проект з популяризації науки в суспільстві, засновником якого у 2007 році стала Національна академія наук України. 
В організації та проведенні всеукраїнського фестивалю науки разом з Національною академією наук України беруть участь Міністерство освіти і науки; Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації; галузеві академії наук України.
Наука це джерело розвитку. Наука, технології та інновації є основою економіки, заснованої на знаннях. Вагомим фактором розвитку науки і технологій та стимулювання інноваційного розвитку економіки є пропаганда науки в суспільстві. Фестивалі науки сьогодні є найкращим світовим форматом популяризації науки.
Спираючись на свої знання та досвід, ми прагнемо внести свій вагомий вклад у налагодження ефективної взаємодії між наукою і суспільством, сприяти залученню талановитої молоді до науки.
Ми прагнемо інформувати суспільство про досягнення світової та вітчизняної науки, зрозуміло та дохідливо розповісти людям, що і як досліджують вчені, як наукові розробки покращують якість життя, які можливості дає людині сучасна наука.

 

Пропонуємо подивитись науково-популярний фільм:  "Подорож до краю Всесвіту".

Головний корпус НДІ "МАО",  20 червня, 2018,  початок о 16 годині 00 хвилин.

 

Якщо ви бажаєте прийти в обсерваторію та подивитись цей відеофільм, то вам потрібно пройти реєстрацію та отримати безкоштовний квиток на сайті.
 

Відеофільм на англійській мові. Субтитри на українській мові.